Scroll down

Μηνιαίο Πρόγραμμα

Ώρα έναρξης προγράμματοςΚαταλληλότηταΤίτλοςΠεριγραφή
00:00 – 00:308DIGIMON FUSIONΜια παρέα τριών νεαρών παιδιών μεταφέρεται στον Ψηφιακό Κόσμο. Σύντομα διαπιστώνουν ότι ο τόπος αυτός κατοικείται από κάποια περίεργα πλάσματα, τα Digimon. Οι τρεις φίλοι, ο Mikey, η Angie και ο Jeremy, θα προσπαθήσουν να γλιτώσουν τις Ζώνες του Ψηφιακού Κόσμου  από τα χέρια του σατανικού Άρχοντα Barga, με τη βοήθεια του Shoutmon και άλλων Digimon που συναντούν στην πορεία των ταξιδιών τους.
00:30 – 01:00KGLITTER FORCEΠέντε νεαρά κορίτσια μαθαίνουν ότι είναι υπερηρωίδες και ανήκουν στη θρυλική Αστραφτερή Ομάδα. Η αποστολή τους; Να υπερασπιστούν τη Γη από τους κακούς των παραμυθιών. 
01:00 – 01:30KΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑΟ Ντάνι και η οικογένειά του ζουν στη Παιχνιδούπολη. Με το μαγικό του ρολόι επικοινωνεί με τον Δόκτωρα Πέιμποτ κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα στην πόλη. Ο Μπόμπο, η Λούλου και ο Κόκο, τρία ρομπότ από τουβλάκια δημιουργούν όλα τα ήδη σχημάτων για να βοηθήσουν τον Ντάνι και τους φίλους του στην Παιχνιδούπολη. 
01:30 – 02:00KΠριγκίπισσα Σίσσυ Η Ελισάβετ είναι μια πανέμορφη έφηβη, που λατρεύει την ιππασία, αγαπάει πολύ τα ζωάκια και θα θυσίαζε τα πάντα για την οικογένειά της. Μπορεί να μοιάζει σαν όλα τα άλλα αριστοκρατικά κορίτσια της ηλικίας της, ωστόσο είναι ένα ελεύθερο και ατίθασο πνεύμα, μια πριγκίπισσα που ακούει μόνο στο υποκοριστικό Σίσσυ και σιχαίνεται να υπακούει σε κανόνες και αυτοκρατορικά πρωτόκολλα! 
02:00 – 02:30KΠριγκίπισσα Σίσσυ Η Ελισάβετ είναι μια πανέμορφη έφηβη, που λατρεύει την ιππασία, αγαπάει πολύ τα ζωάκια και θα θυσίαζε τα πάντα για την οικογένειά της. Μπορεί να μοιάζει σαν όλα τα άλλα αριστοκρατικά κορίτσια της ηλικίας της, ωστόσο είναι ένα ελεύθερο και ατίθασο πνεύμα, μια πριγκίπισσα που ακούει μόνο στο υποκοριστικό Σίσσυ και σιχαίνεται να υπακούει σε κανόνες και αυτοκρατορικά πρωτόκολλα! 
02:30 – 03:00K“DIMITRI”Εξαιτίας μιας σφοδρής καταιγίδας, ο Ντιμίτρι, ένα μικρό αποδημητικό πουλάκι που ταξιδεύει από την Ευρώπη με την οικογένειά του, χάνει τους γονείς του και πέφτει σε μια κοιλάδα στην Αφρική. Η Μακέμπα, η καμηλοπάρδαλη, αναλαμβάνει να τον φροντίσει και να τον προστατέψει μέχρι να ξαναβρεί τους γονείς του, ενώ ο μικρός Ντιμίτρι γνωρίζει νέους φίλους, νέα μέρη και την καθημερινή ζωή στην αφρικανική ήπειρο, που είναι γεμάτη περιπέτειες και εκπλήξεις! 
03:00 – 03:30KΠριγκίπισσα Σίσσυ Η Ελισάβετ είναι μια πανέμορφη έφηβη, που λατρεύει την ιππασία, αγαπάει πολύ τα ζωάκια και θα θυσίαζε τα πάντα για την οικογένειά της. Μπορεί να μοιάζει σαν όλα τα άλλα αριστοκρατικά κορίτσια της ηλικίας της, ωστόσο είναι ένα ελεύθερο και ατίθασο πνεύμα, μια πριγκίπισσα που ακούει μόνο στο υποκοριστικό Σίσσυ και σιχαίνεται να υπακούει σε κανόνες και αυτοκρατορικά πρωτόκολλα! 
03:30 – 04:00K«Οι Περιπέτειες του Βούπα»Πρόκειται για ένα επικό παραμύθι που αναβιώνει στο μακρινό δάσος της φυλής των Γκούλας, των «λιλιπούτειων ανθρώπων». Ο πρωταγωνιστής, ο μικρός Βούπα, είναι ένα χαρισματικό και ιδιαίτερο παιδί. ο Βούπα και οι φίλοι του είναι πολύ αστείοι, τόσο στην εμφάνισή τους όσο και στο χαρακτήρα τους. Μπλέκουν συνέχεια σε περιπέτειες, μέσα από τις οποίες όμως μαθαίνουν καινούρια πράγματα για τον άνθρωπο, την οικογένεια, τη φιλία, αλλά και τη φύση και το περιβάλλον μας.
04:00 – 04:308DRAGONBALL ZΈνα αγόρι που το λένε Γκόκου και έχει ουρά μαϊμούς, γίνεται φίλος με μία κοπέλα, την Μπούλμα. Μαζί ψάχνουν να βρουν τις επτά Dragon Balls, οι οποίες καλούν τον δράκο Σένρον για να πραγματοποιήσει στον κάτοχό τους μια ευχή! 
04:30 – 05:008DRAGONBALL ZΈνα αγόρι που το λένε Γκόκου και έχει ουρά μαϊμούς, γίνεται φίλος με μία κοπέλα, την Μπούλμα. Μαζί ψάχνουν να βρουν τις επτά Dragon Balls, οι οποίες καλούν τον δράκο Σένρον για να πραγματοποιήσει στον κάτοχό τους μια ευχή! 
05:00 – 05:30KHERB FAMILYΜια ομάδα υπέροχων ξωτικών μπλέκεται σε μια επική ιστορία του καλού
ενάντια στο κακό. Τελικός στόχος της ομάδας είναι να βρουν και τα 101
θρυλικά ξωτικά και να προστατεύσουν την υγεία των ανθρώπων
05:30 – 06:00KHERB FAMILYΜια ομάδα υπέροχων ξωτικών μπλέκεται σε μια επική ιστορία του καλού
ενάντια στο κακό. Τελικός στόχος της ομάδας είναι να βρουν και τα 101
θρυλικά ξωτικά και να προστατεύσουν την υγεία των ανθρώπων
06:00 – 06:30KGLITTER FORCEGLITTER FORCE
06:30 – 07:008RABBIDS INVASIONSΜικρά, εξωγήινα, λευκά πλάσματα που μοιάζουν με λαγουδάκια, εισβάλλουν στη Γη και φέρνουν κυριολεκτικά τα πάνω – κάτω! Στην προσπάθειά τους ν’ ανακαλύψουν τον νέο, ανεξερεύνητο πλανήτη και με δεδομένο ότι δε μιλούν τη γλώσσα μας, κάνουν γκάφες, σκανδαλιές, σπέρνουν τον πανικό στους ανθρώπους και προκαλούν απίστευτες καταστροφές, καταφέρνοντας πάντα στο τέλος να ξεφύγουν χωρίς γρατζουνιά. Ακολουθήστε τα και ξεκαρδιστείτε στα γέλια με τις περιπέτειές τους.
07:00 – 07:308RABBIDS INVASIONSΜικρά, εξωγήινα, λευκά πλάσματα που μοιάζουν με λαγουδάκια, εισβάλλουν στη Γη και φέρνουν κυριολεκτικά τα πάνω – κάτω! Στην προσπάθειά τους ν’ ανακαλύψουν τον νέο, ανεξερεύνητο πλανήτη και με δεδομένο ότι δε μιλούν τη γλώσσα μας, κάνουν γκάφες, σκανδαλιές, σπέρνουν τον πανικό στους ανθρώπους και προκαλούν απίστευτες καταστροφές, καταφέρνοντας πάντα στο τέλος να ξεφύγουν χωρίς γρατζουνιά. Ακολουθήστε τα και ξεκαρδιστείτε στα γέλια με τις περιπέτειές τους.
07:30 – 08:00KOGGY & THE COCKROACHES Ο Ότζι είναι μία μπλε γάτα, που περνά τις μέρες της ευχάριστα, τρώγοντας και βλέποντας τηλεόραση. Μόνο που στο ίδιο σπίτι ζουν και τρεις κατσαρίδες, που απολαμβάνουν να αναστατώνουν τη φαινομενικά ήρεμη ζωή του.
08:00 – 08:30KΜΑΡΣΟΥΠΙΛΑΜΙΜέσα στο πυκνό τροπικό δάσος της Παλούμπια ζουν κάθε λογής ζωάκια, μικρά και μεγάλα. Το πιο απίστευτο από όλα είναι ο Μαρσουπιλαμί, το μικρό, σπάνιο και χαριτωμένο αιλουροειδές ζώο, παρόμοιο με λεοπάρδαλη. Το τρίχωμά του έχει έντονο κίτρινο χρώμα που φωσφορίζει στο σκοτάδι, το χαρακτηριστικό του όμως γνώρισμα είναι η πολύ μεγάλη του ουρά, η οποία φτάνει σε μήκος τα 5 μέτρα! Αν και αιλουροειδές, ο Μαρσουπιλαμί τρώει μόνο λαχανικά και… πιράνχας. Είναι τρυφερός, παιχνιδιάρης και του αρέσουν τα χάδια, αλλά όταν θυμώνει… η οργή του είναι τρομερή! Ζει πολλές διασκεδαστικές και γεμάτες απρόοπτα περιπέτειες. 
08:30 – 09:00KH κουκουβάγια και η παρέα τηςΣε ένα δάσος γεμάτο… “επικίνδυνα” ζώα, μια μικρή, ροζ, γκρινιάρα και οξύθυμη κουκουβάγια, αντιμετωπίζει καθημερινά πολλές προκλήσεις, προσπαθώντας να επιβιώσει από την υπερβολική αγάπη των φίλων της!  
09:00 – 09:30KNONTYΟ μικρός Νόντυ είναι ένα μικρό ξύλινο  αγοράκι που ζει στη μαγική Παιχνιδούπολη. Οδηγεί το μικρό του ταξί και εμπλέκεται σε διάφορες καταστάσεις με τους φίλους του. Μέσα από γκάφες και παρεξηγήσεις που συχνά χαρακτηρίζουν τις χιουμοριστικές  ιστορίες του, τα παιδιά μαθαίνουν τις  ανθρώπινες αξίες, όπως υπομονή, υπευθυνότητα και συνεργασία.
09:30 – 10:00KRAT – A – TATΕλάτε να γνωρίσετε την ξεκαρδιστική παρέα των ΡΑΤ Α ΤΑΤ. Οι πανούργοι ποντικοί διασκεδάζουν τους μικρούς φίλους με τις αστείες τους περιπέτειες.
10:00 – 10:30K“DIMITRI”Εξαιτίας μιας σφοδρής καταιγίδας, ο Ντιμίτρι, ένα μικρό αποδημητικό πουλάκι που ταξιδεύει από την Ευρώπη με την οικογένειά του, χάνει τους γονείς του και πέφτει σε μια κοιλάδα στην Αφρική. Η Μακέμπα, η καμηλοπάρδαλη, αναλαμβάνει να τον φροντίσει και να τον προστατέψει μέχρι να ξαναβρεί τους γονείς του, ενώ ο μικρός Ντιμίτρι γνωρίζει νέους φίλους, νέα μέρη και την καθημερινή ζωή στην αφρικανική ήπειρο, που είναι γεμάτη περιπέτειες και εκπλήξεις! 
10:30 – 11:00KBADANAMUΈξι δυναμικοί, δημιουργικοί και ατρόμητοι ήρωες σπουδάζουν με τη βοήθεια
του καθηγητή Πιπ και μαθαίνουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για να
προστατεύσουν την πόλη Badanamu από τις δυνάμεις του χάους.
11:00 – 11:30KGLITTER FORCEΠέντε νεαρά κορίτσια μαθαίνουν ότι είναι υπερηρωίδες και ανήκουν στη θρυλική Αστραφτερή Ομάδα. Η αποστολή τους; Να υπερασπιστούν τη Γη από τους κακούς των παραμυθιών. 
11:30 – 12:00KΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑΟ Ντάνι και η οικογένειά του ζουν στη Παιχνιδούπολη. Με το μαγικό του ρολόι επικοινωνεί με τον Δόκτωρα Πέιμποτ κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα στην πόλη. Ο Μπόμπο, η Λούλου και ο Κόκο, τρία ρομπότ από τουβλάκια δημιουργούν όλα τα ήδη σχημάτων για να βοηθήσουν τον Ντάνι και τους φίλους του στην Παιχνιδούπολη. 
12:00 – 12:30KOLIVIAΗ Ολίβια είναι ένα χαριτωμένο, ευφάνταστο και δημιουργικό γουρουνάκι. Κάνει τα πάντα με τους καλύτερους φίλους της, τον Τζούλιαν και τον Φρανσίν. Η Ολίβια θέλει πάντα να διασκεδάζει, είτε είναι στο σχολείο, στο σπίτι, ή στο σπίτι των φίλων της!  
12:30 – 13:00KCAM & LEONO Καμ και ο Λίον είναι δύο ιδιαίτεροι χαμαιλέοντες που ζουν σε ένα πάρκο της πόλης, μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον. Προσπαθούν διαρκώς να βρουν φαγητό και μπλέκουν σε διασκεδαστικές ιστορίες.
13:00 – 13:30KPUPPY IN MY POCKETΣτο φανταστικό βασίλειο του Pocketville ζούνε εκατοντάδες χαριτωμένα μικρά ζώα. Εκεί θα βρεθεί και η μικρή Κέιτ αλλάζοντας θέση με τη γλυκιά πριγκίπισσα Έιμι. 
13:30 – 14:00KΝΟΝΟΣτο Underwood Springs, κάθε μέρα είναι μια όμορφη, χαρούμενη μέρα!
Και κάθε πρωί ο ΝΟΝΟ ο γλυκός μας πλατυπόδαρος ξυπνάει με μια καταπληκτική νέα ιδέα που δεν βλέπει την ώρα να τη δοκιμάσει …
14:00 – 14:30KΠΕΤ ΠΑΛΣΕλάτε να γνωρίσετε τα PET PALS, τα πανέξυπνα ζωάκια που κατοικούν στην ΠΑΦ,
μια ήρεμη μικρή πόλη όπου τα πάντα λειτουργούν χάρη στη δύναμη του ανέμου.
Όμως, η κακιά Κορακο-μάγισσα είναι αποφασισμένη να ταράξει την ειρήνη της
πόλης ΠΑΦ και να πάρει στα χέρια της τον «Ανεμόμυλο» για να αποκτήσει τον
έλεγχο του ανέμου και ολόκληρης της πόλης.
14:30 – 15:00KΓΙΟΓΙΟH Γιο και ο Γιο δεν είναι δυο φυσιολογικά δίδυμα αδέρφια. Τα δυο επτάχρονα με
την αχαλίνωτη φαντασία μεταφέρονται σε φανταστικούς κόσμους και ζουν
τρομερές περιπέτειες, έχοντας πάντα τη βοήθεια του του Ραγκού, ενός σκύλου που
Μιλάει.
15:00 – 15:30KKIKORIKIΜια ομάδα κεφάτων φίλων που αποτελείται από έναν λαγό, ένα σκαντζόχοιρο και άλλα χαριτωμένα ζωάκια διασκεδάζει λύνοντας καθημερινά προβλήματα, λέγοντας ιστορίες και παίρνοντας πολύτιμα μαθήματα ζωής.
15:30 – 16:00KΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ Ο καταχθόνιος Ιncubus προσπαθεί να καταστρέψει να όμορφα όνειρα των παιδιών,
κλέβοντας τη φαντασία τους! Όμως μια ομάδα σούπερ ηρώων, «Οι Μαχητές των
Ονείρων», θα ανατρέψουν τα σχέδιά του προστατεύοντας τα όνειρα των παιδιών
μέσα από υπέροχες περιπέτειες.
16:00 – 16:30KO TYXEΡΟΣ ΦΡΕΝΤO Φρεντ είναι πολύ τυχερός! Χάρη στο ρομπότ – «εξολοθρευτή» Φράιντεϊ,
καταφέρνει με τη βοήθεια της Μπρέινς να προστατεύσει τον πλανήτη Γη. Η
αχτύπητη τριάδα σώζει το σύμπαν κάθε φορά που η ειρήνη απειλείται!
16:30 – 17:00KMIRACLE TUNESΗ υπέροχη παρέα των Miracle Tunes έρχεται στην Ελλάδα για να σας διασκεδάσει και να σας ξεσηκώσει με τις φανταστικές μελωδίες της. Το συγκρότημα των κοριτσιών Miracle Tunes συγκεντρώνει ενέργεια από τις φαν του προκειμένου να αντιμετωπίσει έναν κακό δαίμονα και τους τρεις βοηθούς του που προσπαθούν να επιβάλλουν στη γη τις δυνάμεις του κακού. 
17:00 – 17:308DIGIMON FUSIONΜια παρέα τριών νεαρών παιδιών μεταφέρεται στον Ψηφιακό Κόσμο. Σύντομα διαπιστώνουν ότι ο τόπος αυτός κατοικείται από κάποια περίεργα πλάσματα, τα Digimon. Οι τρεις φίλοι, ο Mikey, η Angie και ο Jeremy, θα προσπαθήσουν να γλιτώσουν τις Ζώνες του Ψηφιακού Κόσμου  από τα χέρια του σατανικού Άρχοντα Barga, με τη βοήθεια του Shoutmon και άλλων Digimon που συναντούν στην πορεία των ταξιδιών τους.
17:30 – 18:00KTOBOTΕξετάζοντας μια σειρά μυστηριωδών ατυχημάτων, ο Δρ Franklin Char απαγάγεται από

τους δράστες. Αυτό το περιστατικό ενεργοποιεί τα”Tobots”, αυτοκίνητα που μετατρέπονται

σε ρομπότ με ένα ειδικό κλειδί που ονομάζεται “Tokey”. Ο Dr. Char εμπιστεύτηκε τα δύο

πρώτα Tobots, το Tobot X και το Tobot Y, στους δίδυμους γιους του Ryan και Kory, για να

καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα και να προστατεύσουν τη γειτονιά τους.
18:00 – 18:308POWER RANGERSΟ μοχθηρός εξωγήινος Sledge προσπαθεί να κλέψει τη μεγαλύτερη δύναμη του σύμπαντος, τα ενεργειακά πετράδια. Όμως τα σχέδιά του θα ανατραπούν από μια νέα ομάδα ηρώων, τους Power Rangers, οι οποίοι καλούνται να σώσουν τα πετράδια και τον πλανήτη γη. 
18:30 – 19:008GORMITIΟ νέος πρίγκιπας του Γκορμ καλείται να υπερασπιστεί το νησί του όταν ένας αρχαίος δαίμονας εμφανίζεται και πάλι για να το καταστρέψει. Η επιστροφή του Μαγκμιον είναι γεγονός! Όμως, οι αήττητοι Άρχοντες της Φύσης υπό την καθοδήγηση του Σοφού Μάγου θα αντεπιτεθούν για να σώσουν τα Βασίλειά τους. Ποιος θα επικρατήσει τελικά;
19:00 – 19:308DRAGONBALL ZΈνα αγόρι που το λένε Γκόκου και έχει ουρά μαϊμούς, γίνεται φίλος με μία κοπέλα, την Μπούλμα. Μαζί ψάχνουν να βρουν τις επτά Dragon Balls, οι οποίες καλούν τον δράκο Σένρον για να πραγματοποιήσει στον κάτοχό τους μια ευχή! 
19:30 – 20:00KΤΑΤΑ Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Ένας μικρός εξωγήινος, ο Τάτα, έρχεται στη Γη μαζί με τον Κιούτι, το κατοικίδιό του, για να ετοιμάσει την έκθεση αποφοίτησή του, πιστεύοντας ότι εφόσον ο πλανήτης Γη βρίσκεται 1000 χρόνια πίσω σε τεχνολογία θα τα καταφέρει μια χαρά. Όταν όμως φτάνει στον προϊστορικό πλανήτη οι συνηθισμένες και βαρετές καλοκαιρινές του διακοπές ανατρέπονται και μπλέκει σε ένα σωρό διασκεδαστικές περιπέτειες. 
20:00 – 20:30KPOPPLESΜια παρέα πέντε χαριτωμένων λούτρινων φίλων μπλέκει σε κάθε λογής περιπέτειες που
διασκεδάζουν και εκπαιδεύουν μικρούς και μεγάλους. Η Μπαμπλς, ο Ίζι, η Σαννυ, ο Γιάικς
και η Λούλου βρίσκονται σε ξεκαρδιστικούς μπελάδες κάθε φορά που προσπαθούν να
βοηθήσουν τα φιλαράκια τους, τους γείτονές τους ή τους κατοίκους της Ποππλόπολης.
Ευτυχώς στο τέλος και μετά από πολλά ευτράπελα, καταφέρνουν να επαναφέρουν την
ηρεμία στην πόλη, μετά το χάος που οι ίδιοι προκάλεσαν.
20:30 – 21:008KAELOOΟ Καελού, ο Κουακ Κουακ και ο Κύριος Γάτος ζουν με τους φίλους τους στην
Σούπερ Ομορφοχώρα και βρίσκουν ένα σωρό διασκεδαστικούς τρόπους για να
περάσουν τον χρόνο τους. Η ψυχαγωγία αποκτά καινούριο νόημα και οι
κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν συνεχώς, προκαλώντας όμορφες περιπέτειες.
21:00 – 21:30KMIRACLE TUNESΗ υπέροχη παρέα των Miracle Tunes έρχεται στην Ελλάδα για να σας διασκεδάσει και να σας ξεσηκώσει με τις φανταστικές μελωδίες της. Το συγκρότημα των κοριτσιών Miracle Tunes συγκεντρώνει ενέργεια από τις φαν του προκειμένου να αντιμετωπίσει έναν κακό δαίμονα και τους τρεις βοηθούς του που προσπαθούν να επιβάλλουν στη γη τις δυνάμεις του κακού. 
21:30 – 22:00KΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣΗ εκπομπή ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ απευθύνεται εξίσου σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς,
φοιτητές και γενικότερα σε όσους και όσες ενδιαφέρονται και αγαπούν τα παιδιά.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη συμμετοχή των παιδιών. Στόχοι μας είναι πάντοτε η διατήρηση της
μνήμης των κατεχομένων, η γνωριμία με την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου και η
καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης.
Φιλοξενούνται ειδικοί επιστήμονες και δίνονται χρήσιμες συμβουλές.
Την εκπομπή παρουσιάζει η εκπαιδευτικός Ηλιάνα Καναρά.
22:00 – 22:30KSUPER DETECTIVESΣ’ ένα μακρινό, πολύ μακρινό γαλαξία, πέρα από τεράστιες μαύρες τρύπες, αψηφώντας το χωροχρόνο και τη βαρύτητα, υπάρχει ένας εξωγήινος πολιτισμός, πολύ πιο εξελιγμένος από τη Γη. Τι θα γινόταν αν οι εξωγήινοι φίλοι μας μετακόμιζαν στη Γη για να ζήσουν μαζί με τους ανθρώπους; Ανάμεσά τους θα βρεθεί και ο Μπέι, ένας διαγαλαξιακός ντετέκτιβ που έρχεται στη Γη για να κυνηγήσει εξωγήινους παρανόμους.    
22:30 – 23:00KSUPER YIZAI  Στον μακρινό και γεμάτο ζωή πλανήτη Κοκάκα κατοικούν χαριτωμένα ξωτικά και άλλα παράξενα πλάσματα, ανάμεσα τους ο Γιζάι. Όταν ο Γιζάι βρίσκεται ξαφνικά στη Γη, γνωρίζει τον Άλαν και τη Γιάμι. Με τη βοήθειά τους θ’ αντιμετωπίσει τον κακό Μπος Μου και θα προσπαθήσει να γίνει Σούπερ Γιζάι. 
23:00 – 23:30KTIMOΗ Θεά Τάιμο προσπαθεί να προστατεύσει τα ξωτικά και τα άγρια ζώα που
κατοικούν στο πανέμορφο βουνό Τάιμο από την καταστροφική μανία των
ανθρώπων δημιουργώντας έναν φανταστικό κόσμο που θα μπορέσει να τους
φιλοξενήσει. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να συλλέξει όλες τις αλυσίδες
φωτός με τη βοήθεια της Νεράιδας του Λευκού Τσαγιού.
23:30 – 00:008DINOFROZΤέσσερις φίλοι βρίσκουν τυχαία έναν τρόπο να ταξιδεύουν σε μια παράλληλη διάσταση, όπου μεταμορφώνονται σε πανίσχυρους δεινοσαύρους! Εκεί, στην αρχαία Γη των Δεινοσαύρων, θα αναγκαστούν να πολεμήσουν τους καταχθόνιους δράκους για να προστατέψουν τον Ροκφροζ, το λίθο που ενώνει τη δική μας διάσταση με τη δική τους.